Filmpje sluiten

Blog

ActieDrie woonbladen cadeau!

19/09/14

Wist je dat je drie (!) digitale woonbladen cadeau krijgt bij aankoop van een toegangskaart voor de Woonbeurs Amsterdam? En het mooie is; als je nu bestelt kun je de nieuwste woonbladen dit weekend nog lezen! Bestel je tickets hier.

door Communincatie & PR

Op de beurs Beautiful behang

18/09/14

Wauw, dat wordt mooi! Op verschillende plekken op de beurs ga je het prachtige behang terug zien van Graham & Brown.  Dit Britse toonaangevende behangmerk, staat bekend om een breed scala van designs en kleurpaletten met betrekking tot behang, verf en wall art. Voor de New Wave-collectie werkt Graham & Brown samen met Brits design-talent. Het resultaat laat verschillende moderne, opvallende dessins zien. Graham & Brown werkt samen met bekende designers zoals Marcel Wanders, Barbara Hulanicki, Julien MacDonald en Kelly Hoppen.
Meer info op: www.grahambrown.com/nl


door Communincatie & PR

Laatste nieuwsDesign Award 2014

18/09/14

Op vrijdag 3 oktober vindt op de Woonbeurs Amsterdam de uitreiking plaats van de D'SIGN MAGAZINE Design Award 2014. Wie deze bijzondere prijs gaat winnen, dat bepaal jij! Een deskundige jury heeft de genomineerden inmiddels bekend gemaakt, nu is het dus aan jou. Breng je stem uit op jouw favoriete jonge designer.

door Communincatie & PR

Op de beurs Design talent

15/09/14

Leuk! Studio Dirk vander Kooij is met een prachtige presentatie aanwezig op de Woonbeurs Amsterdam. Kom langs in Design City en laat je verrassen.

door Communincatie & PR

Laatste nieuwsjeans atelier

14/09/14

Dit wil je niet missen: in het atelier op de Woonbeurs Amsterdam zitten creatieve professionals van Nimeto voor je klaar om van jouw oude jeans een nieuw, uniek woonitem te maken. Wil jij jouw oude spijkerbroek terugzien in een kussen, ipadhoes of hoesje voor de leuning van je bank? Neem dan een oude jeans mee, lever hem in bij het atelier op de beurs en voor nog geen €10,- krijg jij een uniek woonproduct mee naar huis. Hier vind je meer info.

door Communincatie & PR
Archief blog
Volg ons via
CBW BLG wonen VTwonentegels
Twitterfeed #Woonbeurs