Filmpje sluiten

Blog

woonwinkelenHerfstgezelligheid

19/11/14

Met een kop thee onder een lekker plaid op de bank, wij kunnen wel wennen aan deze herfstgezelligheid. Wist je dat Koeka ook heel fijne dekens heeft om op de bank heerlijk onder weg te kruipen? Op www.woonbeurswebwinkel.nlvind je deze én heel veel andere fijne plaids en dekens. Welke kies jij?

door Woonbeurs Amsterdam

woonwinkelenwiedewiedewiet

18/11/14

Wat een drukte weer zo 's nachts op de daken hè? Die pieten hebben het er maar druk mee ;-).Wil je er zeker van zijn dat ze de pakjes netjes door de schoorsteen gooien in plaats van dat ze door de deur komen? Zorg dat dat je goed (en mooi!) hang- en sluitwerk hebt. Dat is natuurlijk sowieso een goed idee, pieten of niet. 
Op www.woonbeurswebwinkel.nl kun je het eenvoudig online bestellen.

door Woonbeurs Amsterdam

woonwinkelenleuke lampen

17/11/14

Blijf je lekker binnen met dit sombere weer? Gelijk heb je. Maak het extra gezellig binnen met een nieuwe lamp. Deze stoere, extra grote, tafellamp is op verschillende manieren verstelbaar. Creëer een industriële sfeer in huis met deze eyecatcher. Kijk voor nog heel veel meer leuke lampen op www.woonbeurswebwinkel.nl

door Woonbeurs Amsterdam

webwinkelIeder nadeel heb z'n voordeel

24/10/14

Het is echt weer om thuis te blijven. Openhaard aan, een lekkere kop koffie en wegzakken in een bank vol fijne kussens. Bestel de mooiste én leukste kussens en plaids (en nog heel veel meer mooie woonproducten!) nu eenvoudig online in de Woonbeurswebwinkel.nl

door Woonbeurs Amsterdam

Laatste nieuwsZondag ben je welkom bij Co van der Horst

10/10/14

Ben je afgelopen week op de Woonbeurs Amsterdam bij de stands van Leolux en Linteloo geweest? Vast wel, hun prachtige collecties waren niet te missen. Het succes van de beursweek gaat door in de winkel van Co van der Horst, waar je de collecties van deze twee Dutch Design-merken in een gloednieuwe opstelling kunt bewonderen. En het mooie is, ook aanstaande zondag, 12 oktober, is de winkel in Amstelveen van 12.00-17.00 uur geopend.

door Communincatie & PR
Archief blog
Volg ons via
Unive Wonen
Twitterfeed #Woonbeurs