Filmpje sluiten

Blog

Laatste nieuwsgoed verzekerd

30/09/14

Alles in en om je huis in één keer compleet en voordelig verzekerd. Wie wil dat nou niet? In de ‘In en om het huis’ verzekering van Univé zijn alle belangrijke woonverzekeringen gebundeld. En niet alleen die voor materiële zaken, zoals inboedel en opstal. Maar ook een uitgebreide rechtsbijstandsverzekering. Wel zo handig, want als je een juridisch conflict krijgt met bijvoorbeeld een installateur, dan word je bijgestaan door één van de 200 juristen van Univé. Daarnaast bestaat het pakket uit een aansprakelijkheidsverzekering, deze biedt je dekking als je per ongeluk schade aan anderen toebrengt. Sluit dit complete ‘in en om huis’-pakket nu af, dan krijg je een gratis preventiecheck t.w.v. € 75,-. Ga voor meer informatie naar unive.nl/woonverzekering. Of kom langs op de stand van Univé op de Woonbeurs Amsterdam.


door Communincatie & PR

Laatste nieuwsHeb jij 'm al gezien? de woonbeurs-special

28/09/14

Je komt hem in heel veel woonbladen tegen; de woonbeursspecial met daarin álles over de Woonbeurs Amsterdam. Bekijk de beursspecial hier online!

Zin om te komen naar het grootste woonevenement van Nederland? Bestel je tickets hier en ontvang direct 3 digitale woonbladen naar keuze!

door Communincatie & PR

Op de beurs bijzonder: een keramiek vloer gelegd als parket

27/09/14

CO&CO en PAVIKER hebben een primeur op de Woonbeurs: een innovatief nieuw concept in vloerbedekking! Deze vloer is samengesteld uit vloerdelen van 100x20 cm met een keramische toplaag van 3 mm en een berken multiplex onderlaag voorzien van groef en messing. Hierdoor kan deze keramische vloer gelegd worden als parket! De vloer kan op iedere vlakke ondergrond aangebracht worden. De gemakkelijke handling van het product (stroken van 100x20cm) en de manier van leggen als parket zijn tijdsbesparend en maken toepassing van dit product geschikt voor vele doeleinden. De vloer is ook nog gemakkelijk te onderhouden en de diversiteit in oppervlakken en kleuren maken het mogelijk het interieur een rijke uitstraling te geven. Kom de vloer bekijken in Hal 11 stand 024E.


door Communincatie & PR

Actiewinnen bij studio de winkel

27/09/14

Een leuke actie bij Studio de Winkel op de Woonbeurs Amsterdam. Iedereen die zich op de stand in Design City inschrijft voor de nieuwsbrief, krijgt deze set prachtige papieren diamanten (t.w.v. € 2,95) cadeau. Bovendien krijg je ook een lotje voor de Studio de Winkel - Design loterij waarmee je kans maakt op 1 van de 3 prijzen die worden verloot.


door Communincatie & PR

Op de beurs Win jouw woonwens t.w.v. €2.500

26/09/14

BLG Wonen lanceert dit jaar de WoonWensStrijd. Iedereen met een WoonWens (ouder dan 18 jaar) kan hieraan meedoen en meedingen naar de hoofdprijs. Van twee winnaars wordt de WoonWens (ter waarde van € 2.500) werkelijkheid. BLG Wonen richt zich al 60 jaar op het waarmaken van WoonWensen, zodat mensen zich thuis kunnen blijven voelen in hun huis. Dit jaar zijn ‘WoonWensen’ dan ook hét centrale thema van BLG Wonen op de Woonbeurs Amsterdam. Speciaal voor de WoonBeurs ontwikkelde BLG Wonen het online spel de ‘WoonWensStrijd’. 
Lees meer

door Communincatie & PR
Archief blog
Volg ons via
CBW Unive Wonen BLG wonen VTwonentegels
Twitterfeed #Woonbeurs