Filmpje sluiten

Blog

woonwinkelenStille hint (voor Sint)

25/11/14

Zachtjes gaan de paardenvoetjes....Sshhh....

(ingelijste poster, te koop via http://www.woonbeurswebwinkel.nl/shhhh-34-x-44-cm-buiten-maat-30-x-40-cm-poster-maat-p112405.html#productInfo)

door Woonbeurs Amsterdam

woonwinkelenik ga op reis en neem mee...

25/11/14

Zoek jij een cadeau voor iemand die gek is op reizen? Of zoek je nog een leuke kruk voor in de slaapkamer van jouw zoon of dochter? Dan is dit misschien wel wat je zoekt. 
http://www.woonbeurswebwinkel.nl/dutch-design-chair-kruk-wereldkaart-p79360.html

door Woonbeurs Amsterdam

woonwinkelenHerfstgezelligheid

19/11/14

Met een kop thee onder een lekker plaid op de bank, wij kunnen wel wennen aan deze herfstgezelligheid. Wist je dat Koeka ook heel fijne dekens heeft om op de bank heerlijk onder weg te kruipen? Op www.woonbeurswebwinkel.nlvind je deze én heel veel andere fijne plaids en dekens. Welke kies jij?

door Woonbeurs Amsterdam

woonwinkelenwiedewiedewiet

18/11/14

Wat een drukte weer zo 's nachts op de daken hè? Die pieten hebben het er maar druk mee ;-).Wil je er zeker van zijn dat ze de pakjes netjes door de schoorsteen gooien in plaats van dat ze door de deur komen? Zorg dat dat je goed (en mooi!) hang- en sluitwerk hebt. Dat is natuurlijk sowieso een goed idee, pieten of niet. 
Op www.woonbeurswebwinkel.nl kun je het eenvoudig online bestellen.

door Woonbeurs Amsterdam

woonwinkelenleuke lampen

17/11/14

Blijf je lekker binnen met dit sombere weer? Gelijk heb je. Maak het extra gezellig binnen met een nieuwe lamp. Deze stoere, extra grote, tafellamp is op verschillende manieren verstelbaar. Creëer een industriële sfeer in huis met deze eyecatcher. Kijk voor nog heel veel meer leuke lampen op www.woonbeurswebwinkel.nl

door Woonbeurs Amsterdam
Recente blogitems Archief blog
Volg ons via
Unive Wonen
Twitterfeed #Woonbeurs