Filmpje sluiten

Meer informatie over Deelname
Blog
07/04/14

Verbouwen Van het een komt het ander

Dan denk je met een aanbouw klaar te zijn. Nee dus, want dan sluit de keuken niet meer goed aan in het kleurbeeld en die was toch binnenkort aan vervanging toe. Dan maar gelijk aanpakken.

Vanaf daar wordt er dan toch maar een muurtje ingekort, want dat staat mooier bij de nieuwe keuken. Daarmee is dan een deel van de wand met behang in de woonkamer naar zijn grootje, dus een nieuw behang is ook van belang.

En zo kan ik nog wel even door gaan.
Lees meer


door Team Woonbeurs Amsterdam - Ingrid van Schooten

VerbouwenUit hout gesneden of toch niet?

24/03/14Ingrid is thuis aan het verbouwen. Hier lees je haar ervaringen én tips.


Welke soort vloer wil ik eigenlijk? Omdat het in onze verbouwing om een aanbouw gaat moet de vloer een logische aanvulling zijn op de bestaande vloer. We hebben overwogen om ook de vloer in de bestaande ruimte te vervangen. Daar ligt nu een prachtige eikenhouten vloer. Helaas is de ondervloer van die woonruimte niet geschikt voor een gietvloer en komt er een verbouwing bij als ik dat wil realiseren. Financieel is dat nu niet haalbaar. Ook wel belangrijk om het budget in de gedachten te houden natuurlijk! 

Lees meer
door Team Woonbeurs Amsterdam - Ingrid van Schooten

WOONBEURSBLOGcheese....

22/03/14

Een fotostudio, indrukwekkende decors, modelllen, prachtige woonspullen, cameraploeg, licht, fotografen. Afgelopen dagen werd het campagnebeeld voor de Woonbeurs Amsterdam 2014 gemaakt. Het was een hele organisatie op zich, maar wat een leuke dagen, met een mooi eindresultaat. Binnenkort laten we jou heel graag een sneakpreview zien van de eerste beelden! Houd ons blog in de gaten.  

door Communincatie & PR

VerbouwenHuiswerk maken

14/03/14

Ingrid is aan het verbouwen thuis. Hier lees je iedere week haar ervaringen (en haar tips!)

Vrijdagmorgen werk ik thuis, zo ook vandaag. Dat is de enige dag dat ik de aannemer, die zo druk voor ons bezig is, zie en spreek, dus kletsen we even bij over het project. De fase van elektrapunten bepalen en leidingen leggen gaat aanbreken. Of we met een paar dagen het elektraplan kunnen inleveren bij hem. Het voordeel van een goed electraplan is natuurlijk dat je op de plaatsen waar je stopcontacten of verbindingen nodig hebt, deze ook kunt inbouwen. Niets is zo hinderlijk als verlengsnoeren die over de grond liggen of een schakelaar te weinig. Dat is namelijk het foutje dat we 12 jaar geleden in het elektraplan hebben gemaakt.

Lees meer

door Team Woonbeurs Amsterdam - Ingrid van Schooten

webwinkelfris voorjaar

12/03/14

We kunnen er nu toch bijna wel vanuit gaan dat de winter voorbij is. Tijd dus voor een mini-metamorfose in huis voor het frisse voorjaarsgevoel. Met lichte kussens op de bank en verse bloemen op tafel geef je je huis in een mum van tijd een fijne lentelook. In de Woonbeurswebwinkel.nl vind je kussens in alle kleuren en dessins.

door Communincatie & PR
Recente blogitems Archief blog
Volg ons via
Twitterfeed #Woonbeurs