Filmpje sluiten

Blog
08/10/14

terugblikkenvorstelijk wonen

Of je nou op de beurs geweest bent of niet, je hebt er vast over gehoord: op de Woonbeurs Amsterdam kon je eenmalig binnenkijken in het huis van Willem-Alexander en Máxima, volgens vtwonen. Een ontvangstkamer, een royal bed/bathroom, een prinssessenkamer, een workout en een walk-in-closet voor Máxima, je zag het allemaal.
Gemist? Klik hier

door Communincatie & PR
08/10/14

terugblikkeninspirerende woonhuizen

Op de beurs kon je binnenkijken bij dé woonbladen van Nederland. Ariadne at Home, Eigen Huis & Interieur, More Than Classic, vtwonen en 101 woonideeën hebben prachtige woonhuizen gerealiseerd. In de komende maanden blikken de woonbladen terug, mis het niet!

door Communincatie & PR
08/10/14

terugblikkenwonen in luxe

Voor wonen en leven in luxe kon je op de beurs terecht in het XLUX paviljoen. Interior Designer Roelfien Vos nam het ontwerp van dit indrukwekkende paviljoen op zich en adviseert je ook de rest van het jaar graag als je wilt wonen in luxe. Net als de andere merken die op de beurs te vinden waren trouwens. Kijk hier voor het complete merkenoverzicht.

door Communincatie & PR

Op de beurs prachtig groen

06/10/14

Mooi en handig. De kant en klaar hagen van Mobilane zijn mooi én praktisch, je koopt ze namelijk kant en klaar en hoeft dus niet te wachten tot ze op de gewenste hoogte zijn. Je zit direct vrij en kunt heerlijk genieten van een groene haag in de tuin, balkon of terras. Op de Woonbeurs waren de hagen o.a. te vinden in het Garden District. Kijk op de website voor meer informatie.

door Communincatie & PR

webwinkelgespot op de beurs

06/10/14

Ze zijn heel vaak gefotografeerd. De letters in het huis van vtwonen. Gemaakt door Meubelatelier Jacco Bakker. Wil jij ze thuis ook aan de muur hebben? Dat kan, ze zijn namelijk nu te koop in de Woonbeurswebwinkel.nl

door Communincatie & PR
Recente blogitems Archief blog
Volg ons via
Unive Wonen
Twitterfeed #Woonbeurs