Filmpje sluiten

Meer informatie over Deelname
Blog

VerbouwenHuiswerk maken

14/03/14

Ingrid is aan het verbouwen thuis. Hier lees je iedere week haar ervaringen (en haar tips!)

Vrijdagmorgen werk ik thuis, zo ook vandaag. Dat is de enige dag dat ik de aannemer, die zo druk voor ons bezig is, zie en spreek, dus kletsen we even bij over het project. De fase van elektrapunten bepalen en leidingen leggen gaat aanbreken. Of we met een paar dagen het elektraplan kunnen inleveren bij hem. Het voordeel van een goed electraplan is natuurlijk dat je op de plaatsen waar je stopcontacten of verbindingen nodig hebt, deze ook kunt inbouwen. Niets is zo hinderlijk als verlengsnoeren die over de grond liggen of een schakelaar te weinig. Dat is namelijk het foutje dat we 12 jaar geleden in het elektraplan hebben gemaakt.

Lees meer

door Team Woonbeurs Amsterdam - Ingrid van Schooten

webwinkelfris voorjaar

12/03/14

We kunnen er nu toch bijna wel vanuit gaan dat de winter voorbij is. Tijd dus voor een mini-metamorfose in huis voor het frisse voorjaarsgevoel. Met lichte kussens op de bank en verse bloemen op tafel geef je je huis in een mum van tijd een fijne lentelook. In de Woonbeurswebwinkel.nl vind je kussens in alle kleuren en dessins.

door Communincatie & PR

hotspotLekker LUUX

11/03/14

Dineren op hoog niveau met speciale wijnen op een verrassende locatie. Dat klinkt al goed. Nog leuker wordt het als de locatie bijzonder is ingericht en aangekleed. Bij LUUX dineer je echt in stijl. En wij kunnen het weten. Want de initiatiefnemers van dit event zijn goede bekenden van de Woonbeurs Amsterdam. Gaby en Peter Fecken van Hemels Wonen & Werken staan al jaren met een prachtige stand op de Woonbeurs Amsterdam. LUUX dineren kan op 20, 21 en 22 maart 2014.
Lees meer

door Team Woonbeurs Amsterdam

VerbouwenDe ene is de andere niet

07/03/14

Ingrid is aan het verbouwen thuis. Hier lees je iedere week haar ervaringen (en haar tips!)

Voordat we aan de slag konden met het project moesten we natuurlijk eerst op zoek naar een goede aannemer. Waar vind je die? Onze vorige verbouwing werd door mijn schoonvader uitgevoerd. Die leeft helaas niet meer en zijn bedrijf is daarmee ook niet meer actief. Goede ervaring met eerdere verbouwingen is een prima startpunt voor je nieuwe plannen natuurlijk. Via vrienden en familie kreeg ik allerlei tips en adviezen van firma’s die goed werk hadden opgeleverd. 

Lees meer

door Team Woonbeurs Amsterdam - Ingrid van Schooten

hotspotTour de Paris

04/03/14

Wij komen er graag. In Parijs. Natuurlijk om de vakbeurs Maison et Object te bezoeken. Maar net zo graag struinen we door de stad op zoek naar inspiratie. En altijd met succes. Al jaren zijn dit onze favoriete adressen in de Franse hoofdstad. Mocht je binnenkort die kant op gaan, sla deze bijzondere winkels dan zeker niet over! Geen reisplannen naar Parijs? Ook van de websites krijg je volop inspiratie.

Colette, du 213 rue Saint-Honoré Paris 1er
Merci, 111 boulevard Beaumarchais 75003
L’Eclaireur, 40 Rue de Sévigné, 75003 


door Team Woonbeurs Amsterdam
Recente blogitems Archief blog
Volg ons via
Twitterfeed #Woonbeurs