Filmpje sluiten

Blog

BeursinfoKOM JIJ OOK?

25/06/14

door Woonbeurs Amsterdam

Beursinfoop de tekentafel

24/06/14

Er wordt hard gewerkt om straks in september weer een prachtige Woonbeurs Amsterdam neer te zetten. Met heel veel mooie producten en adviezen voor het veranderen of verbouwen van je huis. Welke ruimte ga jij aanpakken na de zomer? Of zit je er nu middenin en kom je naar de Woonbeurs om de puntjes op de i te zetten? Blijf op de hoogte via: facebook.com/woonbeurs en #woonbeurs 

door Communincatie & PR

webwinkelnieuwe producten

16/05/14

Heb je de Woonbeurswebwinkel recent nog bezocht? Doen hoor, er staan weer nieuwe producten in. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige stoel van Milo's Makerij?

door Communincatie & PR
16/04/14

WOONBEURSBLOGGroeten uit Milaan

Je hebt vast al veel mooie beelden voorbij zien komen vanuit Milaan. Salone del Mobile heeft vorige week de internationale woonwereld flink bezig gehouden. Al vanaf het moment dat we op Schiphol aankwamen voor onze vlucht naar Milaan kwamen we de ene bekende na de andere tegen. Het is niet alleen nuttig, maar zeker ook heel gezellig om met vakgenoten in Milaan te zijn.

Het team van Woonbeurs Amsterdam biedt je hier een kleine selectie van de Nederlandse highlights uit Milaan.
Enkele daarvan zijn later dit jaar ook te bewonderen op de Woonbeurs in de Rai.

Lees meer
door Team Woonbeurs Amsterdam

VerbouwenIt’s simple

14/04/14

Met behang en verf kun je snel een verschil maken op die ene saaie muur in huis. Mijn keuze valt op behang. Ik heb één wand behang in huis de rest zit strak in de verf.

Er is heel veel keuze in de meest fantastische behangpatronen. Voordat je je in de behangpatroon-jungle waagt, hier wat tips.

Lees meer

door Team Woonbeurs Amsterdam - Ingrid van Schooten
Recente blogitems Archief blog
Volg ons via
CBW
Twitterfeed #Woonbeurs