Filmpje sluiten

Blog

Op de beurs Design talent

15/09/14

Leuk! Studio Dirk vander Kooij is met een prachtige presentatie aanwezig op de Woonbeurs Amsterdam. Kom langs in Design City en laat je verrassen.

door Communincatie & PR

Laatste nieuwsjeans atelier

14/09/14

Dit wil je niet missen: in het atelier op de Woonbeurs Amsterdam zitten creatieve professionals van Nimeto voor je klaar om van jouw oude jeans een nieuw, uniek woonitem te maken. Wil jij jouw oude spijkerbroek terugzien in een kussen, ipadhoes of hoesje voor de leuning van je bank? Neem dan een oude jeans mee, lever hem in bij het atelier op de beurs en voor nog geen €10,- krijg jij een uniek woonproduct mee naar huis. Hier vind je meer info.

door Communincatie & PR

Op de beurs Stijlvolle kozijnen

11/09/14

Vakmanschap waar je u tegen zegt. De traditionele, wonderschonen zwart stalen deuren en ramen van Exclusive Steel zorgen voor een optimale lichtinval en sfeer in of om je huis. En het mooie is, er is slechts een minimale technische verandering voor nodig. Kleine verandering, groots effect dus. Kom kijken in het XLUX- gedeelte op de Woonbeurs Amsterdam of ga nu alvast naar www.exclusivesteel.nl


door Communincatie & PR

Laatste nieuwsVers van de pers: de woonbeursspecial

10/09/14

Vanaf deze week kom je hem in alle woonbladen tegen; de woonbeursspecial met daarin álles over de Woonbeurs Amsterdam. Bekijk de beursspecial hier online!

Zin om te komen naar het grootste woonevenement van Nederland? Bestel je tickets deze week nog met korting!

door Communincatie & PR

ActieWin dé keuken van 2015

03/09/14

Heb je plannen voor een nieuwe keuken, ga dan op de Woonbeurs Amsterdam zeker langs bij de keukenexperts van Mandemakers Keukens. Hier vind je veel verschillende stijlen en mogelijkheden én krijg je goed advies. Maar er is meer; als je jouw toegangsbewijs laat zien op de stand van Mandemakers Keukens (Hal 10, stand 46) dan maak je kans op het winnen van dé keuken van 2015 t.w.v. € 7.500,-. Dat zou toch fijn zijn! #prom


door Communincatie & PR
Archief blog
Volg ons via
CBW Woonactie BLG wonen VTwonentegels
Twitterfeed #Woonbeurs