Filmpje sluiten

Blog

VeranderenOm blij van te worden: vtwonen buitentegels

27/08/14

Hier word je toch blij van? Buiten is het net zo mooi als binnen. Met de tegels uit de vtwonen buitentegel-collectie creeër je een fijne extra woonplek. Op de Woonbeurs Amsterdam zie je de tegels toegepast in het woonhuis van vtwonen. Kom je kijken? Meer informatie over de tegels vind je ook op www.vtwonentegels.nl

door Communincatie & PR

Veranderenfunky behangpapier en meer

27/08/14

Voor 2014 heeft het Britse merk Scion zijn grenzen verlegd en twee erg diverse, door trends geïnspireerde collecties bedrukte stoffen ontwikkeld. Dit gamma wordt aangevuld met funky behangpapier en eigentijdse weefsels. Te zien op de Woonbeurs Amsterdam. Weten welke merken er nog meer op de beurs staan om in jouw huis met een kleine verandering een groots effect te bereiken? Klik hier. Bestel nu meteen je toegangskaarten en profiteer van korting én extra's!


door Communincatie & PR

VeranderenVictoria Koblenko bekent kleur

26/08/14

Leuk hoor, je eigen verfcollectie voor Flexa Creations. Je koos voor een palet van warme en exotische groentinten. Welke kleuren hebben de muren in jouw eigen woonkamer?
Victoria: In mijn eerste huis had ik ooit een turkoise muur, maar die is nooit zo diep van kleur geworden als ik gedroomd had. Die frustratie heb ik nu dubbel en dwars goed weten te maken met mijn eigen Flexa verflijn gebaseerd op mijn favoriete kleur Victoria Green. In m’n huidige huis heb ik ik een combinatie van taupe en  een donkerpaarse grijstint. Deze kleuren heb ik gekozen zodat de muren precies dezelfde tint zouden hebben als de twee eye catchers van het huis. De rubberen kast van bd barcelona design was door z’n vorm zo extravagant dat de muren dat niet mochten overnemen.

Lees meer

door Communincatie & PR

Op de beurs Samen met de meubelmaker

25/08/14

Samen met een meubelmaker jouw nieuwe meubel of keuken ontwerpen. Klinkt goed toch? Meubelatelier Jacco Bakker vertelt je er op de Woonbeurs Amsterdam alles over. "Door samen op maat te ontwerpen, ontstaan persoonlijke meubels en keukens met een emotionele meerwaarde. Samen de indeling bepalen, de houtsoort en afwerking uitzoeken. Een meubel of keuken op maat staat niet alleen mooier: het is iets van je zelf geworden en gaat hierdoor veel langer mee."

door Communincatie & PR

Op de beurs Scandinavisch wonen

21/08/14

Scandinavisch wonen is (nog steeds) hot. De lichte en sobere stijl spreekt veel mensen aan en is makkelijk in bijna elke woning toe te passen. Tijdens de Woonbeurs Amsterdam word je door By Zenz in hun stand geïnspireerd binnen deze Scandinavische woontrend door creatief gestylde presentaties en andere originele woonideeën. Toegangskaarten voor de Woonbeurs Amsterdam bestel je eenvoudig én tot 15|09 voordelig hier

door Communincatie & PR
Archief blog
Volg ons via
CBW Woonactie
Twitterfeed #Woonbeurs